Ker sva v knjigi o poroki prebrala, da po stari tradiciji mladoporočenca dobita darila (in sva bila potem še bolj trdno odločena, da se hočeva poročiti ;-), je tukaj spisek stvari, ki bi jih midva z veseljem imela. Potrudila sva se našteti čim več daril, da olajšava izbiro.

Za informacije o darilih bosta skrbeli mama Nadja (telefon 05 3776551 ali 031 782 998) in mami Desanka (telefon 01 2838795 ali 041 87 87 64), lahko pa sporočite vašo izbiro po elektronski pošti Klemenu Geršaku, ki bo dnevno urejal stran z darili.

Darilo, ki ga boste rezervirali, bo prečrtano na spisku.

 


 NAZADNJE POPRAVLJENO: Saturday, 29. September 2001 10:25 


Kar je označeno TAKOLE je še frej!!!

 

1.    Najino poročno potovanje po Tajski (že nekaj časa si želiva avanturistično z ruzaki odpotovati za en mesec v malo drugačen svet, zato sva letalski karti že rezervirala, tudi otok imava že izbran, kjer bova poležavala na soncu, bo pa za vse skupaj potrebno zbrati veliko denarja, čeprav bova skromna. Bova poslala kartico, obljubiva).

2.    Za sladko spanje (barve: svetlo modra ali bela, lahko v kombinaciji z rumeno in rdečo)
3.    Kuhinjske zadeve (barve in materiali, da bo »pasalo« v najinega Stankota Opekarskega: mat srebrna kovina, les - barva bukve, brušeno mat steklo, pastelni zeleni in temno modri odtenki, lahko tudi kombinacija z živo oranžno barvo)
4.    Kaj še rabiva za stanovanje

 

5.    Stvari za še lepše stanovanje:

 

6.    Malo za šalo, malo zares, za naju, ki rada delava vse mogoče skupaj (zaželjeno je združevanje svatov pri nakupu visokoletečih daril v večje skupine):

 

7.    Ostalo

 

Upava, da je zadosti idej. Vesela bova tudi daril, ki jih nimava na spisku, v pomoč pa naštejeva nekaj trgovin, kamor midva zelo rada zahajava in kjer občudujeva stvari: