sreda, 27.9.2000

izi lajf tu na 35 stopinjah

 

Torej...

 

Včeraj sva se celo noč (11 ur) vozila iz centralne Turčije (called Cappadocia). Zjutraj ob 6.45 sva prispela v turistično mesto naših maturantov Antalya in se z zastonjskim busom peljala v center mesta pogledat marino in mal menjat keš in nabavit hranilo za naslednji teden. Takoj, ko sva stopila iz busa naju je en Mohikanc povabu na čaj (baje je vnuk od Geronimota = u know, The last Mochican, če verjameš). Šli smo na čajčka, pol pa naju je zapeljal do placa, kjer sva zaštopala bus za Olympos, res prijazen dečko, sam mal čudn zgleda, pa Kobra mu je ime, sam je bil prov faca.

Zdej sva pa nastanjena v leseni hiški pod drevesom, ki nama jo je Kobra

predlagal in sva fino zdilala, tko da mava prenočišče z zajtrkom in "all you can eat" večerjo za borih 2500 SIT oba. Včeraj je bila res d best večerja s pomfrijem!!! Na istem placu sta tudi tista dva Novo zelandca iz Gőremeja + še dva dodatna. Smo igrali remi ob pivu, potem sva šla pa spat.

 

Ob ene 3h zjutraj me (Klemna) je zbudu zbor petelinov, za njimi so nadaljevale sove, pa mal kure, pa spet petelini in to je trajal ene 2 do 3 ure. Ampak sem ignoriral... NOT! mah, sej se kar da spat. Drugače bomo pa na plaži ane!?

Sva že kar rjava, ampak sva rekla, da morava bit še bolj, da bo zdržalo do

aprila.

 

Dons zvečer greva (verjetno) gledat ene plamene, ki kar iz zemlje silijo.

 

c ya soon

 

P.S.: aja, verjetno se do sobote ne bova preveč oglašala, ker je kind of

expencive internet tu spodaj v divjini, pa še dopust morava malo bolj resno vzet, ne pa non stop tipkat - kot doma.

 

na KLMjevo domačo stran | prvi mejl | prejšnji mejl | naslednji mejl | zadnji mejl

Klemen se šverca iz stranišča v Antalyi (151073 bytes)"Treehouse" v Turkman penzionu v Olymposu (264853 bytes)Se še kar vidi skozi reže med dilami - v Treehousu (171292 bytes)Ne verjamete, da se vidi skozi reže med deskami? Dokaz - fotka skozi režo! (236561 bytes)Jaz spim, Maruša bere knjigo - AGAIN!!!!(124307 bytes)Nekdo mora obesiti štrik za perili - Olympos (227880 bytes)Plaža v Olymposu je kuuul!!! (194218 bytes)Eden izmed prodajalcev turških dobrot na plaži v Olymposu (183515 bytes)Eden izmed prodajalcev sladoleda in hladnih pijač na plaži v Olymposu (193587 bytes)Maruša bere knjigo na plaži v Olymposu (152886 bytes)Maruša bere knjigo na plaži v Olymposu, Klemen pa dolgčas pase (174323 bytes)D BEST valovi na plaži v Olymposu (157170 bytes)

na KLMjevo domačo stran | prvi mejl | prejšnji mejl | naslednji mejl | zadnji mejl